Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Get a life...

Συνήθως η συμβουλή είναι: "Άσε το blogging and get a life". Αυτό που έχω παρατηρήσει τελευταία όμως είναι οτι αν και έχω να γράψω καιρό εδώ πέρα, και δεν πολυασχολούμαι γενικότερα, ούτε life έχω αποκτήσει, ούτε τίποτα, εκτός κι αν ως life ορίζεται η υπερκατανάλωση καφεΐνης και οινοπνεύματος με φίλους, το σφουγγάρισμα, ένα περιστασιακό σεξάκι και μερικά καινούρια χρυσόψαρα. Πιθανόν να περνάω φάση αναδιοργάνωσης, εσωτερικής αναζήτησης, αυτοπροσδιορισμού ή κλιμακτήριο, αλλά δεν είμαι σε θέση να αναλύσω πολύπλοκα φιλοσοφικά ερωτήματα. Ειδικά αυτή τη στιγμή που έχει πάει 2 η ώρα το βράδυ.

Αντιλαμβάνομαι οτι δεν έχω κάτι να πω. Κι αυτό με εκνευρίζει. Δε γίνεται τίποτα συνταρακτικό, ή τουλάχιστον τίποτα που να το βρίσκω εγώ συνταρακτικό. Έχω κάτι σε απάθεια, κρίση έλλειψης δημιουργικότητας, αδυναμία αντίδρασης σε εξωτερικά ερεθίσματα ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Τα κοσμοϊστορικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ήταν ένας ανθισμένος κάκτος, κι ένα πρόβλημα στον υπολογιστή. Αν βγήκαν καλές οι φωτογραφίες θα τον αναρτήσω. Όχι τον υπολογιστή, τον κάκτο. Κι εδώ τώρα κάθομαι, γράφω, και δε λέω τίποτα στην ουσία. Μπορεί απλά να είμαι κουρασμένος βέβαια, σενάριο το οποίο δεν λαμβάνουμε υπ' όψιν γιατί έτσι θέλω.

Αυτά. Τα είπα, γκρίνιαξα, μισοηρέμισα, πάω για ύπνο, και δεν θα ξαναδιαβάσω αυτά που έγραψα αν και είμαι απόλυτα σίγουρος οτι χαρακτηρίζονται από παντελή έλλειψη συντακτικού και ορθής χρήσης της Ελληνικής γλώσσας.

Ατάκα of the week: "Κούκου"


13 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

τα λουλούδια μερικών κάκτων είναι απίστευτα ωραία. ανθίζουν μια φορά τον χρόνο και συνήθως σε αποζημιώνουν, και με το παραπάνω, για την αναμονή μέχρι να τα δεις να ανθίσουν. δις ις όλσο λάιφ. το λουλούδι στον κάκτο

Hfaistiwnas είπε...

Φαση είναι και θα περάσει! Το καλοκαίρι που έρχεαι θα φταίει!
Όλα είναι ζωή.. από το παραμικρό...

Είδωλο είπε...

Get some sex

THIS IS A BOOTIE CALL POST!

g for george είπε...

Αναδιοργάνωση. Ωραία λέξη και πάνω απ'όλα κάτι που χρειαζόμαστε όλοι κάποια στιγμή. Ζήσε (και κάνε) την δική σου. Και όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

tovenito είπε...

σε νιώθω σε λέω!

revqueer είπε...

Life is what happens when you're making other plans...

Aviator είπε...

Κάποιοι βαριούνται έστω να γράψουν οτι δεν έχουν να γράψουν κάτι. Ζωή σημαίνει οχι μόνο να ζεις εσύ αλλά να κάνεις και τους άλλους να ζουν.

Ίσως φταίει λίγο ο ερχομός του καλοκαιριού. Μια χαρά είσαι.

Καλησπέρα!

ds είπε...

Ωραίο ποστ μου θύμισες εμένα! Και τον Πυρπασόπουλο που στα τελευταία επεισόδια ασχολείται μόνο με Facebook και οι άλλες όλο του την λένε! Έτσι όπως πάει βλέπω τη σεναριογράφο να τον βάζει να κάνει και δικό του blog!

Mirela είπε...

Eλα μωρε...!
Εδώ άλλοι κι άλλοι ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ την κοινωνική τους ζωή μέσω των βλογκς, γνωριζουν αλλους bloggers απο κοντά με ότι αυτό συνεπάγεται... πάνε οι καιροί που το ιντερνετ σε ΕΜΠΟΔΙΖΕ απο τον να γωνρισεις κοσμο :P

Equilibrium είπε...

χαχα Μιρέλα, τί υπονοείς? :PP

Σεξάκι ακούω dantούλη?... Κάποιος σού έκανε καλο ποδαρικό φέτος :PPP

χάθηκες ρε συ!!! Μάκιαααα

mahler76 είπε...

EEEEEEEEEEEE oxi!!!!

Mailo® είπε...

Πρόταση: Μιάς και σου αρέσει η φωτογραφία την επόμενη φορά που θα σε πιάσει κάτι ανάλογο πάρε τη μηχανή σου και βγές μιά βόλτα. Μέχρι και κουβέντα με κόσμο θα πιάσεις χωρίς καθόλου προσπάθεια.

Θα γυρίσεις άλλος άνθρωπος...

Φιλικά!!!

μαιρού είπε...

το οτι δε συμβαινει τιποτα καινουριο δε σημαινει απαραιτητα οτι εχεις πεσει σε τελμα. πρεπει να εντρυφησεις στην τεχνη του χαμενου χρονου, τουτεστιν να απολαμβανεις καθε στιγμη βαρετη, μονοτονη και ιδια με τις αλλες. θα ερθει το συναρπαστικο, παντα ερχεται, αλλα μεχρι τοτε, ζητω η ρουχλα!